The Walking Dead – Sezoni 5, Episodi 2

Pas arratisjes nga Terminus-i grupi i të mbijetuarve strehoen në një kishë. Ndërsa Deril dhe Kerol ndjekin personat që kanë marrë Bethin. // Shiko Shkarko Firedrive Shkarko Direkt 1 ...

The Walking Dead – Sezoni 5, Episodi 1

Rik dhe të tjerët janë mbyllur në një vagon treni duke pritur vdekjen e pashmangshme nga personat që drejtojnë Terminus-in. // Shiko Shkarko Firedrive Shkarko Direkt 1 Sockshare ...

Extant – Sezoni 1, Episodi 13 (I FUNDIT)

Moli niset në hapësirë për të ndalur rrezikun nga Seraphim dhe për të shpëtuar Shonin. Ndërkohë Xhoni zbulon bombën që Odini vuri tek Ithani dhe përpiqet të gjejë një zgjidhje për këtë. Pas problemeve në hapësirë, Ith...

Extant – Sezoni 1, Episodi 12

Anija Seraphim ka humbur kontaktet me Tokën për shkak të kodeve të dhëna nga Moli. Në ISEA bëhen përpjekje për t’u rilidhur me të dhe për të nxjerrë informacione nga Sparks. Pas fikjes së përkohshme të Ithanit, Xhuli ...

Extant – Sezoni 1, Episodi 11

Edhe në këtë episod vazhdon ndjekja e fëmijës dhe misteret që ai mbart. Moli më në fund zbulon arsyen pse Jasumoto kërkon me ngulm fëmijën dhe qëllimet pas misioneve të financuara nga ai. Ndërkohë, Odin përpiqet të fi...

True Detective – Sezoni 1, Episodi 8 (I FUNDIT)

Ky është episodi i fundit i sezonit të parë. Një detaj i vogël i mundëson detektivëve një pistë të re në çështjen e tyre 17 vjeçare. // Shiko Shkarko Firedrive Shkarko Direkt 1 Sock...

Faqe 1 nga 2612345...E fundit »